Fotoalbum

Burgemeester Nieuwkoop drinkt koffie bij roeivereniging De Meije op 15 juli 2021

Impressie afroeien nieuwe leden mei 2021

Roeien bij ijs en corona januari 2021

Volle Maan op de Nieuwkoopse Plassen 10 september 2020

Doop van Kiekendief, Visdief en Koekoek op 15 augustus 2020

Op 15 augustus 2020 vond de doop plaats van de nieuwe coastal skiffs en de nog niet genaamde C1van onbestemde herkomst. Na een enquête onder de leden zijn door de jury de volgende namen gekozen voor de boten: Visdief, Kiekendief voor de skiffs en Koekoek voor de C1. Carla Tavenier-Kok en Herman Vreeburg die onder meer de namen hadden voorgesteld verrichtten de doop met onvolprezen Nieuwkoops water met de woorden “ “Hierbij geef ik deze skiff/C1 de naam Visdief/Kiekendief/Koekoek. Dat zij altijd, voor elke roeier, veel roeiplezier mag brengen in elk jaargetijde en in elke weers- en wateromstandigheid en dat ze altijd veilig naar de Meijeloods mag terugkeren”.

Doop en ingebruikname van de nieuwe roeiboot Otter op 1 december 2018

Een nieuwe roeiboot van het type C3. Een roeiboot voor drie roeiers en een stuur. Uniek voor verenigen. De boot kon worden aangeschaft mede door een donatie van 2 leden van de vereniging.

 

Drakenboten bezoeken De Meije

In het 45ste jubileum jaar van de roeivereniging is op 16 september 2017 de drakenbotenvereniging  The Dutch Dragons uit Zoetermeer op bezoek geweest. Zij hebben op een enthousiaste wijze  ons laten ervaren wat het betekent om in drakenboten te varen. Een van de belangrijkste lessen voor het drakenboot varen: Eigen initiatief wordt niet op prijs gesteld.